Samma galma mattor men mycket fräschare

Hej alla mina läsare och välkomna till ett nytt inlägg. Idag hade jag tänkt ge er en rekommendation om ett företag vid namn CK Tvätt- och Syservice AB som jag varit i kontakt med ett fåtal gånger då jag behövt hjälp med mattvätt på Hisingen. De har även en rad med andra tjänster de erbjuder, ni kan läsa mer om företagets olika tjänster här.

Då jag har två kaniner hemma som springer löst mestadels av tiden blir mina mattor smutsigare än vad man kan tro, då de får med sig spån och hö ut från buren och även fäller päls under delar av året. Sedan ska jag inte sticka under stolen med att jag hjälper till att smutsa ner mattorna när jag går in med skor eller liknande. Hur som helst blir mattorna rejält smutsiga efter ett tag trots att man dammsuger och försöker hålla de så rena som möjligt, de kan vara smutsiga trots att de ser rena ut. Därför tog jag tag i det hela och sökte upp ett företag som kunde hjälpa mig med mattvätt på Hisingen, eftersom det är vart jag bor och det känns onödigt att frakta mattorna längre än vad man behöver för en tvätt. När jag tagit hem mattorna efter första tvätten insåg jag hur smutsiga de faktiskt är utan att man tänker på det. Då företaget har en lång erfarenhet av att bland annat tvätta mattor tog de väl hand om mina mattor och jag fick tillbaka dem i toppskick. Om du precis som jag vill fräscha upp dina mattor med en mattvätt på Hisingen skulle jag vilja rekommendera det här företaget till er då de gav mig utmärkt service och ett bra resultat.