Ostädat i vår tvättstuga

Nu är jag riktigt förbannad! Återigen var det mycket ludd i torktumlaren och grus och sand på golvet i vår tvättstuga. Att folk inte kan städa efter sig! Jag har satt upp en lapp nere i tvättstugan om att nu fasen får folk skärpa till sig. Allt annat är bra med vårt hus här i Solna utom just vår tvättstuga! Jag skriver på Facebook att det är ett jäkla problem med detta och får massor av svar. Jag förstår mig inte på hur folk kan slänga in smutsiga kläder i torktumlaren! Men vad ska man göra? Om vi städar upp alltid efter andra så blir det aldrig bra. Jag googlar runt lite och kommer fram till att nog får det bli en bevakning av tvättstugan. Jag ska gå dit ner varje dag för att se till att folk sköter sig, jag har även klagat till hyresvärden. Ett annat problem är att folk tar varandras tvättider, det har hänt att folk har tagit min tvättid. Då blir man ju lite arg! Men det är väl bara att bevaka det också. Det bästa hade varit att alla hade en egen tvättmaskin i sina lägenheter och att vi inte behövde tvättstugan alls! Jag vet att det är en dröm, men det vore ju himla skönt! Drömmen får väl förbli en dröm, i alla fall för den här gången…Misstänker att det här är ett ganska vanligt problem och hur är det där ni bor? Är det städat och fint eller är det som hos oss, luddiga och smutsiga torktumlare och fullt med tvättmedelsrester i facken? Jag vet inte vad jag ska göra för att få folk att ta ansvar för sin egen skit, men vi får se vad som händer nu. Tja, det var vad jag ville få sagt för den här gången, hejdå!