Min brors nya uteplats

Hej alla mina följare, hoppas ni alla har en bra morgon. Min morgon har varit lite av en chock så att säga då jag vaknade upp till att det snöade, jag som trodde att våren var på ingång, vi får vänta lite till antar jag. I alla fall, jag tänkte idag rekommendera ett företag som min bror anlitade när de byggde en uteplats på deras bakgård. Företaget heter Domaski Service AB och hjälpte min bror och hans familj med bland annat transporttjänster i Tyresö då de behövde en del material till sin nya uteplats.

Företaget hjälpte till med att köpa allt byggmaterial som behövdes för att sedan transportera detta hem till min bror. Ni kanske tänker att detta är ett lätt jobb att sköta själv men min bror kände att det var för mycket jobb för honom att hantera då han inte har mycket erfarenhet inom ämnet och valde därför att ta hjälp av ett företag som kunde sköta både plattläggning och hjälpa till med transportservice i Tyresö. Servicen han fick av det här företaget var bättre än man kunde förvänta sig, all personal var trevliga under hela vistelsen och de skötte sitt jobb effektivt och noggrant. Då min bror kände att han ville lära sig mer om ämnet var han med under bygget en hel del och han fick svar på de frågor han hade angående arbetet. Efter att arbetet var färdigställt hjälpte även företaget till med att köra bort det avfall som framstått under arbetets gång så min bror skulle slippa tänka på det. Så för dig som söker ett företag som kan hjälpa dig med transporttjänster i Tyresö är det här företaget starkt rekommenderat från mig och min bror.