En riktig grovstädning

Tjenixen bloggen! Jag har fått lite förfrågningar om jag känner till någon städfirma i Stockholm som erbjuder sanering som en av sina tjänster. Givetvis vill jag vara till så stor hjälp som möjligt så jag började undersöka det lite mer genom att kolla med kompisar och släkt som jag har uppe i vår vackra huvudstad. Jag är som ni kanske vet uppvuxen i Stockholm och spenderade majoriteten av min ungdom där, men nu bor jag betydligt längre ner i vårt avlånga land. Dock håller jag kontakten väldigt mycket med de vänner och släkt som jag har i Stockholm. Nog om mig och min uppväxt, det var sanering och städfirma som stod på schemat idag. Att boka in en sanering kan vara bra att göra, både för privatpersoner men det är även användbart för företag eller kommuner. Jag brukar jämföra sanering som den grövsta städningen du kan göra, det är den rengöringen som man gör om inte en grovstädning fungerar. Vissa vill göra det när man flyttar in ett nytt hem men det kan även användas efter en brand. Säg att man flyttar in i en lägenhet där den tidigare hyresgästen eller bostadsägaren rökte inomhus, då är det väldigt svårt att få bort allting bara genom att städa eftersom röken sätter sig i väggarna. Där är sanering ett utmärkt alternativ. Skulle man råka ut för klotter på fasaden så är saneringen lösningen även där, så som ni märker finns det många tillfällen där detta kan vara en användbar metod. Efter att pratat lite med några kompisar så fick jag reda på att det finns en städfirma i Stockholm som erbjuder denna typen av tjänst och det är Akut städ-flyttpatrullen i Stockholm. Jag hoppas att ni fick svar på era frågor och att det var till stor hjälp. Nu får jag önska er en trevlig dag!